Glasbewassing

Glasbewassing van uw pand uitbesteden aan Totaal Cleaning voor streeploze en schone ramen!

Glasbewassing van uw pand uitbesteden? Te allen tijde verzekerd zijn van prachtige schone ramen? Schone ramen dragen bij aan een goed visitekaartje van uw (bedrijfs) pand. Zelf geen tijd, beschikking over de middelen of de juiste mensen om glasbewassing uit te kunnen voeren? Schakel ons dan in. Wij van Totaal Cleaning zijn al vele jaren actief als schoonmaakbedrijf en een bekend begrip in de omgeving. Glasbewassing behoort tot één van de specialiteiten die wij dagelijkse uitvoeren. Afhankelijk van het pand, de wens van de klant en de mate van gebruik kunnen wij glasbewassing uitvoeren. Helemaal geen omkijken hebben naar schoonmaakdiensten? Laat dan een vast onderhoudsplan opstellen. Met een onderhoudsplan komen onze schoonmakers tijdig en regelmatig langs om uw pand volledig te reinigen. Hiermee zorgen we voor een prachtig uiterlijk en behoud van het pand. Meer hierover vertellen wij u graag.

Glasbewassing door specialisten

Glasbewassing wordt door een team specialisten uitgevoerd. Onze glazenwassers hebben oog voor het vak en werken met de juiste:

  • Schoonmaakmiddelen
  • Technieken
  • Veiligheidsmiddelen
  • Ervaring
  • Passie

Dit vindt u terug in het door ons opgeleverde werk. Glasbewassing moet tijdig en regelmatig gedaan worden. Tijdens iedere wasbeurt zorgen wij ervoor dat alles grondig gereinigd wordt. Graag komen wij eerst langs om uw wensen te bespreken. Daarnaast kunnen we de situatie bekijken en bepalen welke technieken we in moeten zetten voor glasbewassing.

Glasbewassing naar wens

Niets is zo vervelend als vieze ramen. Graag maken wij daar een einde aan met glasbewassing op locatie naar wens uitgevoerd. Vraag gerust een offerte aan. Graag komen we langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens kunnen we dit uitwerken in een plan op maat voor glasbewassing.

Maak a.u.b. uw keuze:

Totaalcleaning logo
Totaalcleaning
Glasbewassing van uw pand uitbesteden aan Totaal Cleaning voor streeploze en schone ramen!
Laat uw reactie achter