Schoonmaak

Schoonmaak verzorgd door Totaal Cleaning voor een schoon pand

Schoonmaak van een kantoor, school of groot winkelcentrum uitbesteden aan een specialist? Een net onderhouden en schone omgeving is niet alleen prettig en fris maar zorgt ook voor een goed visitekaartje. Wilt u ook profiteren van deze voordelen? Maak dan een afspraak met Totaal Cleaning voor de periodieke schoonmaak. Als schoonmaakbedrijf bieden wij verschillende schoonmaakdiensten voor uiteenlopende klanten en wensen. Zo komen wij regelmatig langs voor schoonmaak bij:

  • Scholen
  • Kantoren
  • Gezondheidscentra
  • VVE’s
  • Overheidsinstellingen

En nog veel meer. De opdrachtgevers waar wij schoonmaak diensten aan leveren bevinden zich in diverse marktsegmenten. Of het nu gaat om grote of kleine opdrachtgevers, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakklussen, graag voorzien wij in de behoeften van onze klanten.

Onderscheidend in schoonmaak

Totaal Cleaning is als schoonmaakbedrijf onderscheidend binnen de schoonmaak branche. Met een vast team schoonmaakkrachten werken wij dagelijks aan het creëren van schone en nette werk- en leefomgevingen. Graag bekijken wij samen met de klant wat het beste is in desbetreffende situatie. Hierbij verzorgen wij de schoonmaak zonder dat u daar last van heeft tijdens het uitvoeren van het proces. Op de tijden dat u wenst zorgen wij voor een schone en frisse ruimte. Dit doen wij geheel volgens vooraf gemaakte afspraken. Benieuwd naar de mogelijkheden, prijzen of heeft u andere vragen? Maak een afspraak of neem vrijblijvend contact op. Wij werken een schoonmaakplan op maat voor u uit.  Dit doen wij in een vrijblijvende offerte zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent.

Maak a.u.b. uw keuze:

Totaalcleaning logo
Totaalcleaning
Schoonmaak verzorgd door Totaal Cleaning voor een schoon pand
Laat uw reactie achter