Katwijk aan Zee

Schoonmaak van uw pand in Katwijk aan Zee uitbesteden? Vraag een maatwerkofferte aan bij Totaal Cleaning

Schoonmaak uit handen geven aan een betrouwbaar, servicegericht en deskundig schoonmaakbedrijf uit uw regio Katwijk aan Zee? Zelf geen omkijken hebben naar het schoonmaakwerk? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Totaal Cleaning. Totaal Cleaning is namelijk hét schoonmaakbedrijf van Katwijk aan Zee en omgeving en is diverse opdrachtgevers van dienst. Als het onderscheidende schoonmaakbedrijf van Katwijk aan Zee en omgeving verzorgen wij de schoonmaak van o.a. scholen, appartementen, overheidsinstellingen en nog veel meer. Met ons team professionele schoonmakers staan wij dagelijks klaar om panden van een verzorgd uiterlijk te voorzien. Dit zorgt niet alleen voor optimale hygiëne maar ook voor een goed visitekaartje van een bedrijf of pand. Afhankelijk van uw wens en de situatie voeren wij passende schoonmaak diensten uit. Maak een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Schoonmaak op maat bij u in Katwijk aan Zee

Als wij de schoonmaak van een pand in de buurt van Katwijk aan Zee en omgeving verzorgen doen wij dit op maat. Samen met de opdrachtgever stellen we een maatwerkplan op waarin onder andere de volgende afspraken worden gemaakt:

  • Schoonmaak diensten
  • Planning
  • Frequentie
  • Kosten
  • Speciale wensen

Dit maatwerkplan zullen we regelmatig evalueren zodat we kunnen bespreken of u nog tevreden bent. Uw tevredenheid staat dan ook bij ons centraal. Wij onderscheiden ons dan ook in service, kwaliteit en werk van de andere schoonmaakbedrijven in Katwijk aan Zee en omgeving.

Schoonmaak diensten in regio Katwijk aan Zee

Totaal Cleaning is een bekend begrip in Katwijk aan Zee en omgeving als het gaat om schoonmaak diensten. Wij geven net dat stapje extra voor onze klanten. Hierdoor mogen wij diverse opdrachtgevers tot onze klantenkring benoemen. Onze klanten komen uit verschillende branches. Zo voeren wij wekelijkse schoonmaak uit voor winkelcentra in de buurt van Katwijk aan Zee maar ook halfjaarlijkse schoonmaak voor VVE’s. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en werken we dit uit in een offerte. Indien u akkoord gaat zullen wij te allen tijde zorgen voor een prettige en schone leef- en werkomgeving. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden. 

Totaalcleaning logo
Totaalcleaning
Schoonmaak van uw pand in Katwijk aan Zee uitbesteden? Vraag een maatwerkofferte aan bij Totaal Cleaning
Laat uw reactie achter