Leiden

Schoonmaakbedrijf in regio Leiden met passie voor schoonmaken

Schoonmaakbedrijf in de buurt van Leiden dat de schoonmaakwerkzaamheden in uw pand kan verzorgen? Totaal Cleaning is hét schoonmaakbedrijf van Leiden en omgeving en biedt u graag een offerte op maat. Afhankelijk van uw wensen, de situatie en het gebruik van een pand kunnen we een specialistisch schoonmaakcontract opstellen. Ons team bestaat uit deskundige medewerkers die zowel specialistische reiniging uit kunnen voeren als reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een schone omgeving is. Dit is niet alleen van belang voor een prettige woon- of werkomgeving maar ook als visitekaartje. Dit kunnen wij o.a. doen met:

  • Onderhoud van trappenhuizen
  • Glasbewassing
  • Hoge druk reinigen
  • Graffiti verwijderen

En nog veel meer. Voor al uw schoonmaakklussen in de buurt van Leiden en omgeving staan wij als schoonmaakbedrijf klaar.

Full service schoonmaakbedrijf in de regio Leiden

Totaal Cleaning is een full service schoonmaakbedrijf dat actief is in de buurt van Leiden en omgeving. Door onze flexibele werkwijze, moderne materialen en maatwerk aanpak is het mogelijk om verschillende opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn. Zo verzorgen wij schoonmaakwerk voor zowel kantoren als winkelcentra en scholen. Hiervoor ontwikkelen wij een compleet schoonmaakplan op maat. Goed schoonmaken gaat verder dan alleen stofzuigen. Wij werken nauwkeurig en enthousiast en weten als geen ander wat er nodig is voor een verzorgde omgeving. Onze medewerkers zijn dan ook stuk voor stuk ervaren schoonmakers. Zij zijn op de hoogte van de laatste schoonmaaktrends en passen dit graag toe. Hiermee onderscheiden wij ons als schoonmaakbedrijf van Leiden en de omgeving.

Schoonmaakbedrijf met passie voor u in Leiden

Schoonmaakbedrijf Totaal Cleaning zet dagelijks passie voor schoonmaken in voor klanten in Leiden en omgeving. Door onze inzet maken wij ieder project tot een succes. Door te beschikken over de nieuwste technieken leveren wij de kwaliteit die u wenst. Is uw pand bespoten met graffiti? Krijgt u dit er zelf niet af? Geen probleem! Wij zetten passende middelen en technieken in om dit te verwijderen. Tevens kunnen wij de muren voorzien van een beschermende laag. Hierdoor kan graffiti eventueel gemakkelijk verwijderd worden.

Afspraak met ons schoonmaakbedrijf

Afspraak maken met ons schoonmaakbedrijf? Neem dan gerust contact op! Graag komen wij langs in de buurt van Leiden en omgeving voor een kennismakingsgesprek. Dit doen wij geheel vrijblijvend. 

Totaalcleaning logo
Totaalcleaning
Schoonmaakbedrijf in regio Leiden met passie voor schoonmaken
Laat uw reactie achter