Woonservice

Woonservice van A t/m Z verzorgd door Totaal Cleaning

Woonservice verzorgd door een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf? Zelf geen omkijken hebben naar het schoonmaakwerk en ten alle tijden kunnen genieten van een schone leefomgeving? Totaal Cleaning is hét aangewezen adres! Graag verzorgen wij allerlei soorten schoonmaakklussen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Naast woonservice houden wij ons dan ook bezig met schoonmaakwerkzaamheden voor bedrijven, VVE’s, scholen en kantoren. Ons team bestaat uit betrouwbare, enthousiaste en ervaren schoonmakers die graag uw woning netjes houden. Vooral betrouwbaarheid speelt een grote rol. Het is immers van belang dat u iemand volledig kunt vertrouwen indien hij/zij schoonmaakdiensten in uw woning verzorgd. Daarnaast hechten we waarde aan goed klantcontact. Door goede communicatie en nauw overleg zullen wij de benodigde schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op de tijden die u wenst. Woonservice van hoge kwaliteit en realistische tarieven, dat is waar wij voor staan.

Woonservice op maat

Woonservice en schoonmaakwerkzaamheden verzorgen wij op maat. Iedere woning is anders en iedere klant heeft andere eisen op het gebied van schoonmaken. Om uw wensen in kaart te kunnen brengen en uw woning te bekijken komen we graag vrijblijvend langs. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we onze mogelijkheden en bekijken we hoe uw wensen hierop aansluiten. Vervolgens kunnen we een maatwerk plan opstellen voor optimale woonservice. Hierbij zorgen we voor:

  • Schoonmaakwerkzaamheden
  • Tapijtreiniging
  • Glasbewassing
  • Graffiti verwijdering
  • Hogedruk reinigen

En nog veel meer. Tot woonservice behoort zowel reguliere schoonmaak als periodieke schoonmaak. Zo is stofzuigen wellicht vaker nodig dan het reinigen van de ramen en deuren. Leefomgevingen worden snel vuil door intensief gebruik. Met onze woonservice zorgen wij voor tijdige en grondige reiniging. Dit is niet alleen prettig voor optimaal wooncomfort maar ook voor uw gezondheid. Meer informatie? Vragen over woonservice? Bekijk onze website of maak gerust een afspraak.

Maak a.u.b. uw keuze:

Totaalcleaning logo
Totaalcleaning
Woonservice van A t/m Z verzorgd door Totaal Cleaning
Laat uw reactie achter